Vanaf 27 september 2024 staat Goereese vis weer op de kaart

Veel visliefhebbers genieten ieder jaar van de Goereese vismenu’s bij de deelnemende restaurants op Goeree-Overflakkee. De 11e editie van het jaarlijkse evenement gaat dankzij de betrokken horeca op het eiland ook dit jaar weer door. De deelnemende restaurants op Goeree-Overflakkee serveren vanaf vrijdag 27 september een vismenu met lokaal aangevoerde Noordzeevis.

Het speciale menu wordt tot minimaal 18 oktober 2024 aangeboden. Veel restaurants kiezen er voor het menu de hele maand oktober aan te bieden.

De horeca vindt het belangrijk streekproducten de aandacht te geven die het verdient, zowel in de keuken als op het bord. Op verzoek en in overleg met de horeca op het eiland is daarom besloten het vismenu niet direct na de drukke zomervakantie maar later aan te bieden. Noordzeevis en Stellendamse garnalen zijn ook dan verkrijgbaar en in het seizoen.

Het evenement heeft als doel, de heerlijke lokale Noordzee vis en Stellendamse garnalen aan zo veel mogelijk inwoners, toeristen en consumenten smakelijk te serveren bij de horeca op Goeree-Overflakkee.