iGO.nl in een nieuw jasje: Sàmen maken we Goeree-Overflakkee!

De informatiewebsite voor Goeree-Overflakkee www.iGO.nl heeft een nieuw jasje. De website is er al sinds 2010 en was daarvoor bekend als Flakkeeweb. Ze kwam voort uit wat ooit begon in 1998 met het laatste nieuws op de teletekstpagina’s van wat de lokale Kabeltelevisie van Goeree-Overflakkee was. De medewerkers van de redactie en al haar vrijwilligers zijn dankbaar dat er inmiddels een grote naamsbekendheid en waardering voor de site is en dat die er al die jaren ook is geweest. De opzet was en is: Sàmen maken we Goeree-Overflakkee! Lees meer >>

“We hebben altijd geprobeerd de verbinding aan te gaan met andere partijen, maar daarin werd toch weer een eigen weg gekozen. We zijn érg blij en dankbaar dat we nu, zo’n 25 jaar later, een nieuwe opzet hebben gevonden, waarin we het nieuws van ons prachtige eiland kunnen bundelen. Want we vinden het van groot belang om te verbinden, zeker in deze tijd waarin iedereen lijkt voor zichzelf te kiezen en voor het eigenbelang te gaan. Laten we proberen om, ook en misschien wel vooral op zakelijk vlak, elkaar te dienen en te helpen.” Aldus Frederiek.

Emile Koole: “De vernieuwde website van iGO.nl is een echte verzamel-website geworden en geeft daarmee een mooi overzicht voorde lezers. Ook is hierbij rekening gehouden met andere partijen, door een ieder zo een platform en extra kansen om gezien te worden, te bieden. Om Sàmen Goeree-Overflakkee te maken. Alle artikelen verwijzen terug naar de bron en het originele artikel.”

Ook gezien worden?

Artikelen met een link naar ons mooie eiand Goeree-Overflakkee, worden op de website ingeladen (citaat) en verwerkt in ons persberichtensysteem. Ook is het mogelijk om zelf te adverteren op iGO.nl.Met een gemiddeld uniek bezoekersaantal van 25.000 tot 50.000 bezoekers per maand is IGO een interessant platform om op te adverteren. U kunt bij ons zakelijke artikelen plaatsen om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verhogen, vacatures plaatsen als u personeel zoekt of direct een campagne opstarten via socialmedia of Google zodat uw bedrijf op heel Goeree-Overflakkee (of zelfs door heel Nederland) zichtbaar is. Om dit te kunnen realiseren zijn wij een nauwe samenwerking aangegaan met het online marketingbureau Upfront.

Een vacature plaatsen?

Met de huidige personeelstekorten wordt het vinden van personeel steeds belangrijker. Via het online marketing bureau Upfront bieden wij een uniek concept aan waarbij we nieuwe vacatures op ons platform kunnen plaatsen maar ook direct kunnen promoten op social media met gerichte campagnes. Dit betekent dat u als bedrijf zijnde specifiek op de benodigde functies kan adverteren. De resultaten hiervan zijn van a tot z meetbaar en u ontvangt een interactief overzicht van de behaalde leads (ingevulde contactformulieren), de kosten en de vertoningen van de campagnes.