Goeree-Overflakkee - De redactie van Koole Media Service biedt u het hele jaar de mogelijkheid om uw evenement/activiteit onder de aandacht van de bewoners en de toeristen van ons prachtige eiland te brengen door publicatie in de VVV-agenda op de lokale (live) televisie van RTV Slogo en op iGO.nl. Informatiewebsite iGOnl heeft een gezamenlijke Agenda met de VVV op Goeree-Overflakkee, dus niemand hoeft uw activiteit of evenement te missen! Indien u uw activiteiten bij de redactie meldt, zullen deze gegevens worden opgenomen in de gezamenlijke VVV-evenementenkalender. Lees hieronder verder en mail de redactie.

Gratis uw activiteit in beeld

Voor u een gratis mogelijkheid om potentiële bezoekers aan uw activiteit te informeren en gebruik te maken van de circa 8.000-20.000 bezoekers per dag van deze website en de 15.000 gezinnen die zijn aangesloten op TV. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw evenement extra exposure te geven d.m.v. de andere opties van onze media. Neem contact op voor de vele extra mogelijkheden (Advertorials/banners ed)!

U kunt uw evenementen opgeven via info@koolemediaservice.nl of info@iGO.nl. Schrijf uw bericht in de mail of dmv een bijlage in Word en doe er een foto (zo groot mogelijk) bij. Het aanleveren van evenementen voor in de agenda kan het hele jaar door.