• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Museumplusbus naar gemeentemuseum in den Haag

Gepubliceerd: Woensdag 23 augustus 2017 om 11:06

Museumplusbus naar gemeentemuseum in den Haag

Plaats: Ouddorp
Datum: Donderdag 14 september 2017 09:30 uur


Ouddorp - De MuseumPlusBus is een initiatief van de BankGiroLoterij. Bedoeld voor senioren die zonder deze bus, door hun leeftijd of conditie, geen museumbezoek meer kunnen afleggen. De MuseumplusBus biedt het vervoer naar het museum aan en verzorgt het gehele dag arrangement, dat bestaat uit koffie bij aankomst, rondleiding en gelegenheid zelfstandig rond te kijken. Deelname is kosteloos, een lunch is niet inbegrepen.De 55+ club in Ouddorp is deze keer uitgeloot om deel te nemen aan het arrangement in het gemeentemuseum in den Haag. Lees hieronder meer en geef uzelf op.

Het Gemeentemuseum is met 150.000 kunstwerken een van Europa’s grootste kunstmusea. Het museum heeft een toonaangevende collectie moderne en hedendaagse beeldende kunst, mode en toegepaste kunst. Het prachtige art deco gebouw van de architect H.P. Berlage is een modern paleis voor de kunsten. Stap binnen in een betoverend gebouw, dwaal door schitterende daglichtzalen en ontdek de intieme kabinetten of de stijlkamers vol Delfts Blauw. Een bezoek aan het Gemeentemuseum is altijd een betekenisvolle en onvergetelijke ervaring.

De bus vertrekt op 14 september om 09:30 uur vanaf de Dorpstienden in Ouddorp en is weer terug om 16:45 uur.

Bent u zeventig jaar of ouder en vindt u het leuk een middag gratis naar het museum te gaan, meldt u dan aan bij Joke van Dam, tel. 0187 682319, er zijn maar 45 plaatsen en vol is vol. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel, vermeldt u dat dan bij de aanmelding. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail c.vermeulen@zijngo.nl .