Ooltgensplaat - Tennisschool Ciska Kramer verzorgt op vrijdag 8 september 2017 van 19:00 tot 20:00 uur een rolstoeltennisdemonstratie tijdens het open toernooi van TV Ooltgensplaat. Samen met Taco Nijhoff gaat zij de tennisbaan op om aan het publiek rolstoeltennis te laten zien. Het belooft een spectaculaire demonstratie te worden waarbij de toeschouwers van dichtbij kunnen ervaren wat een mooie sport rolstoeltennis is. De locatie is Sportlaan 1 in Ooltgensplaat. Lees hieronder verder en kom ook.

Taco Nijhoff behoorde jarenlang tot de top van het Nederlandse rolstoeltennis. De 43-jarige speler uit Alphen aan den Rijn is nummer 10 van de wereld geweest en behoorde tot de World Team Cup. Tegenwoordig speelt hij 4e klassen gemengd valide tennis en recreatief rolstoeltennis.

Voorafgaand aan de rolstoeltennisdemonstratie is er een tennisclinic voor de kinderen. Kids vanaf zes jaar kunnen hier gratis aan deelnemen. Natuurlijk kan dit ook als je geen tennisevaring hebt. De kidsclinic is van 18.00 tot 18.45 uur. Rackets zijn aanwezig, sportschoenen die een beetje gravel kunnen hebben is aan te raden.

Zowel de rolstoeltennisdemonstratie als de kidsclinic worden gegeven door Tennisschool Ciska Kramer. De avond maakt onderdeel uit van het programma van de toernooiweek het open toernooi van Tennisvereniging Ooltgensplaat. Het HAUS open is van 2 tot en met 10 september. De inschrijving is reeds gesloten, maar genieten van mooie tennispartijen vanaf het terras van de club kan natuurlijk wel. In de weekenden overdag en op werkdagen ‘s avonds zijn toeschouwers van harte welkom!