Goeree-Overflakkee - Verander de kantine van uw vereniging op Goeree-Overflakkee in een Team Fit kantine; voeding en sport zijn een winning team! Boost daarom de kantine met lekkere gezonde snacks en drankjes en zet daarmee uw vereniging op de kaart. “Ook voor kinderen moet de gezonde keuze de makkelijke keuze zijn”, aldus Erben Wennemars, ambassadeur van het landelijke Team Fitezen voor gezond betekent niet dat de minder gezonde keuze weg moet, maar er komen juist gezonde keuzes bij. Lees hieronder verder.

Welke gezonde lekkere drankjes en snacks kunt u toevoegen aan het assortiment? Hoe presenteert u die zo aantrekkelijk mogelijk? En hoe maakt u iedereen enthousiast voor het gezonde aanbod? Hiervoor ontvangt u hulp van de Team Fit-adviseur en de JOGG-adviseur van de gemeente Goeree-Overflakkee.

Team Fit is een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). Heeft u vragen en/of interesse voor uw vereniging? Neem dan contact op met Laurey van den Berge, JOGG-regisseur van de gemeente Goeree-Overflakkee, via e-mail: l.vandenberge@ggo.nl.