Ooltgensplaat - Op vrijdag 23 juni is de wijkagent Heidi Westerbrink, na aanleiding van haar oproep in Groot Goeree-Overflakkee, uitgenodigd door een familie in Ooltgensplaat, om daar aan te schuiven bij het avondeten. Op de facebookpagina van team Haringvliet staat inmiddels een nieuwe oproep. Heidi is de wijkagent van Ooltgensplaat, Stad aan het Haringvliet, Den Bommel en Achthuizen. De afstand tussen het politiebureau Sommelsdijk en haar wijk is groot. Hierdoor gaat kostbare tijd verloren. Door deze actie kan zij meer tijd doorbrengen in haar wijk. Tevens vergroot het haar contacten in de wijk en krijgt zij meer informatie over wat er speelt. Lees hieronder verder.

Ook heeft wijkagent Heidi, na het benaderen van een plaatselijke fietsenmaker, het aanbod gekregen om gebruik te maken van een fiets. Waardoor zij voortaan vaker in haar wijken op de fiets aanwezig is. Hierdoor kunnen bewoners haar makkelijker aanspreken, mochten zij vragen, informatie of suggesties hebben.

Bent u een inwoner van Ooltgensplaat, Den Bommel, Stad aan het Haringvliet of Achthuizen en u wilt ook wel eens een gesprek met uw wijkagent tijdens de maaltijd (middag- of avondeten) dan kunt u contact opnemen met haar. U kunt haar mailen voor een afspraak. op het volgende e-mail adres: Heidi.westerbrink@politie.nl. Heidi zal zelf zorgdragen voor haar eten.