Sommelsdijk - Na opnieuw twee jaar van wonen en werken in Suriname, brak 18 mei de derde verlof periode aan voor de familie Bijkerk. Thuisfrontcommissie: "Een weerzien waar we allemaal erg naar uitkijken. Tijdens de verlofperiode willen zij u graag ontmoeten en vertellen over hun verblijf in Suriname. Op acht verschillende locaties zullen zij verslag doen van de ontwikkelingen in Suriname, ondersteund door recent beeldmateriaal". U bent in uw regio van harte welkom in Sommelsdijk, bij de Rehobothkerk (Olympiaweg 44), op donderdag 8 juni 2017, om 19:30 uur." Lees hieronder verder.

Informatie

Familie Bijkerk verblijft tijdens het verlof in Leerdam. Na twee maanden van ontmoetingen en presentaties, gaat de familie een paar weken op vakantie in Zeeland. De terugreis is 10 augustus 2017.

Op de presentatieavonden (zie andere locaties foto hieronder) zal er een collecte gehouden worden voor het werk in Suriname. Daarnaast is er bij de meeste presentaties een verkooptafel. "We hopen tot ziens!", de thuisfrontcommissie.