Goeree-Overflakkee - Zaterdag 10 juni 2017 is het weer tijd voor de EO-Jongerendag met dit keer als thema “Fear not”. De reserveringslijnen voor kaartjes zijn open, je kunt reserveren op de website van de EO-jongerendag. Diverse Flakkeese jongeren gaan ieder jaar gezamenlijk met een bus. Organisatie: "Ook dit jaar willen we weer samen met de bus vanaf Goeree-Overflakkee naar Arnhem gaan. Je kunt je voor de bus aanmelden via de mail, onder vermelding van je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en opstapplaats. Bekijk hieronder de 10 (!) opstapplaatsen op ons eiland. Let op, want wil je samen met iemand in de bus zitten, spreek dan dezelfde opstapplaats af! En... meld je op tijd aan!"

Opstapplaatsen:

Ouddorp (bushalte Preekhillaan)

Goedereede (busstation Vissersweg)

Stellendam (busstation nabij Brielsestraat/Korteweg)

Melissant (bushalte aan de Provinciale weg)

Dirksland (bushalte Schelpenpad)

Sommelsdijk (bushalte Samaritaan)

Middelharnis (bushalte Doetinchemsestraat)

Nieuwe Tonge (Tramlijnweg bij tankstation Nelisse)

Oude Tonge (busstation)

Schaapsweg (bushalte)

De exacte opstaptijden krijg je in de week voorafgaand aan de JD door per mail, de bus start om circa 09:30 uur in Ouddorp. ’s Avonds nadat het gehele programma van de Jongerendag is afgelopen vertrekt de bus weer richting het eiland en ben je voor 24:00 uur weer terug in Ouddorp.

Voor slechts €19,00 kun je mee met de bus. Dit bedrag kun je overmaken op IBAN nr. NL13RABO 035.12.64.272 ten name van Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp onder vermelding van je naam en EO Jongerendag. "Zodra wij dit bedrag ontvangen hebben, is je plaats in de bus gereserveerd! Voor nadere informatie kun je gebruik maken van bovenstaand mailadres of eventueel bellen naar tel. (0187-)682393 of 06 48462692."