Juli 2017, Nieuwe-Tonge - Loonbedrijf Nelisse is een modern en dynamisch bedrijf wat gelooft in kwaliteit, kennis en specialisme. Zij onderscheiden binnen hun bedrijf de werkgroepen Agro, grond en infra. "Ter uitbreiding van ons team zoeken wij enthousiaste medewerkers. Lever jij ook graag vakwerk? Lees hieronder snel verder en reageer!" Nelisse is op zoek naar een 'Leerling machinist midigraver', 'Machinist mobiele graafmachine'en een 'Machinist rupsgraafmachine'. Voor de genoemde vacatures is enige ervaring vereist.

Welkom bij Nelisse

"Heb je feeling voor machines en ben je gericht op het leveren van kwaliteitswerk, dan heeft Nelisse werk voor jou! We verwachten een zeer goede motivatie en een nette mentaliteit. Hiertegenover bieden wij een leuke open werksfeer met een prettig team collega’s en een goede salariëring aan de hand van leeftijd, kennis en ervaring. Werk je graag bij een dynamisch bedrijf, ben je gemotiveerd, flexibel en ben je in het bezit van de juiste kwalificaties? Twijfel niet en solliciteer direct!

Soliciteren bij Nelisse

Uw sollicitatie en cv kunt u mailen naar wouter@nelissenieuwetonge.nl t.a.v Dhr. W.L. Nelisse.

Dit is een betaalde vacature. Ook goed, veel en voordelig gezien worden op en rond Goeree-Overflakkee? Stuur een mailtje naar info@koolemediaservice.nl