Ooltgensplaat - Op 25 juli 2015 organiseert Paviljoen Sluishaven in samenwerking met eXperia Events een mosselavond met muzikale omlijsting van de band 'Ongeregeld'. Vanaf 17:30 uur kunt u genieten van mosselen, bieren, overheerlijke wijnen en een optreden van 'Ongeregeld'. Voor slechts €22,50 kunt u onbeperkt mosselen eten. U bent in de gelegenheid zich daarbij op unieke wijze te laten vervoeren naar Paviljoen Sluishaven bij Galathese Haven, met de Waterpoortpont.

Vanuit Dinteloord kunt u opstappen links van Brasserie Overstag om 14.40 uur. Ook kunt u opstappen in Ooltgensplaat aan de Havendijk 16 (vlak bij het sluisje) om 15.35 uur. De afvaart is om 15.45 uur. Om 16.30 meert u aan bij Paviljoen Sluishaven aan de Galathese Haven. Terwijl u van het weidse uitzicht geniet zal de band “Ongeregeld” u vanaf Ooltgensplaat muzikaal vermaken.

Aan boord kunt u genieten van een hapje en een drankje. Muzikaal kwartet “Ongeregeld” geniet lokale bekendheid door optredens tijdens de jaarlijkse wandeltocht “De Omloop”. Voor deze gelegenheid zullen zij u aan boord vermaken met een mix van Nederlandstalige en Amerikaanse country klassiekers, die borg staan voor een ontspannen sfeer.

De prijs van de tocht vanaf Dinteloord naar Paviljoen Sluishaven bedraagt €10,00 p.p. en vanaf Ooltgensplaat naar Paviljoen Sluishaven bedraagt €5,00 p.p. U kunt uw fiets meenemen aan boord. Na het diner kunt u met de pont terug naar huis dankzij een extra vaart.

Voor reserveringen en/of nadere informatie voor de mosselavond kunt bellen naar tel. 0187-639418 of mailen naar Paviljoen Sluishaven.