Stichting Het Zuid-Hollands Landschap organiseert samen met IVN, afdeling Voorne Putten Rozenburg, een kindermiddag vogels kijken en tellen in onze regio, op zaterdag 28 januari 2017 van 13:30 tot 15:30 uur. Op 28 en 29 januari vindt de nationale vogeltelling plaats. Het is heel leuk en leerzaam om te kijken welke vogels op een plek voorbij komen. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en wil jij ook vogels leren herkennen en helpen tellen? Kom dan naar de kindermiddag in het kader van de nationale vogeltelling. Geef je hieronder op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

"Wij beginnen in het bezoekerscentrum Tenellaplas in Rockanje om te kijken welke vogels wij al herkennen. Daarna begint het echte werk: met een kijker en een telformulier gaan wij naar buiten om vogels te spotten. Na het tellen, knutselen wij binnen nog iets leuks, wat je mee mag nemen naar huis."

Locatie en aanmelden

Meld je op tijd aan op www.zhl.nl want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hier vind je ook meer informatie over de prijs en exacte locatie.