20 november 2017, Sommelsdijk - Het jaarlijkse en tevens zesde bodybuildevenement werd weer georganiseerd door de Nederlandse Bodybuilding en Fitness Bond en vond plaats in sport- en recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. Lesly Wolters: "Extravagant is deze activiteit wel, maar gezien het aantal bezoekers voorziet het wel in een duidelijke behoefte." Lees hieronder verder.

"Voor verschillende categorieën en onderdelen konden er prijzen worden gewonnen, waarvan de belangrijkste The Iron Man en The Iron Maiden was. Dit is een belangrijke B-wedstrijd voor een kwalificatiewedstrijd. SRGO was blij dat ze hun steentje konden bijdragen aan dit sportieve evenement. Met dit evenement laat SRGO zien dat er verschillende soorten evenementen kunnen plaatsvinden in een accommodatie van SRGO. Klant is koning en er zijn oneindig veel mogelijkheden. Bewegingsruimte voor iedereen!"

Heeft u ook een groots evenement te organiseren? Schroom niet contact met SRGO op te nemen via ons telefoonnummer 0187-486603 of per mail via info@destaver.nl.