Ouddorp - Het jaar 2017 is het vijfhonderdste jaar waarin de Hervorming herdacht wordt. "Dit willen we als Christelijk mannenkoor Obadja en het Christelijke gemengd Rehobôthkoor graag samen met u en jou doen." Op D.V. 30 september 2017 organiseren beide koren een concert waarin met koorzang, samenzang, gedicht, declamatie en instrumentale intermezzo’s de eer van God tot uiting gebracht zal worden. De aanvang van de avond zal om 19:30 uur zijn, de deuren van de Doopsgezinde Gemeente aan Dorpstienden 3 in Ouddorp zullen om 19:00 uur geopend zijn. De toegang is gratis, er zal gecollecteerd worden ter bestrijding van de onkosten. Lees hieronder verder.

Obadja staat onder leiding van dirigent Jan Bezuijen, het Rehobôthkoor wordt gedirigeerd door Marinus van Slooten. Beiden enthousiaste en kundige dirigenten onder wiens leiding het fijn zingen is. De koren zullen afzonderlijk, maar ook gezamenlijk een aantal stukken ten gehore brengen. De muzikale begeleiding van beide koren zal deze avond in handen zijn van Rik Melissant, de laatste tijd regelmatig in het nieuws door zijn verdienstelijk orgelspel, waarmee hij diverse concoursen op zijn naam weet te schrijven.

Muzikale intermezzo’s zullen ook verzorgd worden door Joline Sperling op de harp en Martin van Moort op de dwarsfluit. Beiden zijn ook geen onbekenden op ons eiland vanwege hun prachtige, gevoelvolle vertolkingen van de muziek op hun instrumenten.

Allen hartelijk welkom.