Regio, 11 december 2017 - RTV Slogo (Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee) heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week staan hieronder, evenals de frequenties. Lees meer.

  • Legends of Rock Ouddorp: Zaterdag 28 oktober vond in de Dorpstienden in Ouddorp Legends of Rock plaats. Op deze muzikale avond waren er optredens van Voltage met Dave Vermeulen, Way Beyond, de Classic Rock Show Amstel live en alles werd gemixed door Dj Thomm. RTV SLOGO maakte een registratie van deze avond en deze keer is het 1e deel van het optreden van Way Beyond te zien.
  • Opening Energy Island G-O: Onder toeziend oog van ruim 370 genodigden opende wethouder Arend Jan van der Vlugt vrijdag 8 december de 2 daagse beurs Energy Island Goeree-Overflakkee. Tijdens deze beurs kun je jezelf laten inspireren en informeren over duurzame innovaties rond zorg, food- en woningbouwsector en mobiliteit. RTV SLOGO en Koole Media Service waren bij het openings congres in de Staver te Sommelsdijk en maakten een verslag.
  • Politieverhalen in beeld- Flirten: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie: ‘Belachelijk voor woorden dat mensen denken dat ik daar een praatje zit te maken. Wat denken ze wel niet van de politie dan?’ Een meisje zit op de leuning van een viaduct, met haar benen over de rand. Als Piet Kats met haar in gesprek gaat, komen er veel meldingen van automobilisten binnen bij de meldkamer die denken dat hij het meisje wil versieren.
  • Zondag 48 Hours project: Een korte film gemaakt op Goeree-Overflakkee door The 8 Team voor het 48 hour film project Rotterdam. In deze film is er o.a. een rol voor Richard Groenendijk en Anne Marie Vermaat.

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer een nieuwe gast. Deze keer een gesprek met Peer Tijssen die meer komt vertellen over stamboomonderzoek. Kijk voor meer informatie ook op: www.huiskamervanflakkee.nl . De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

*Rondrit: In deze video ziet u oudere beelden van ons eiland. De camera-auto heeft heel wat kilometers gemaakt over ons eiland. Geniet van de dorpen en dijken en zie wat er allemaal veranderd is in de loop der jaren. Wellicht ziet u bekende, maar ook onbekende straatjes voorbijkomen.

*Jeugdvideo: De uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden.

- Een dag als prof: Aan het einde van het afgelopen seizoen hadden de spelertjes van het DVV’09 JO9-3 de dag van hun leven. Ze gingen 1 dag als prof door het leven. Voorafgaand aan hun wedstrijd kregen ze een motiverende coaching van Romano Dennneboom, werd hun wedstrijd opgenomen op beeld en voorzien van commentaar inclusief analyses en stond de wedstrijd onder leiding van voormalig prof scheidsrechter Dick Jol.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar:televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl.

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo