Middelharnis - Hoe begint een goed gesprek vaak? Juist, onder het genot van een kop thee of koffie (met lekkere hapjes). Het zijn vaak dé uitgelezen momenten voor bijzondere, mooie of moeilijke gesprekken. Iedereen kent wel de vragen op de theelabels. Graag wil Stichting ZIJN u uitnodigen voor het mantelzorgcafé van donderdag 30 november 2017 in het Diekhuus te Middelharnis om met elkaar in gesprek te gaan over enkele vragen van de thee-labeltjes. Lees hieronder wat u moet doen en kom naar het mantelzorgcafé.

Thee-labeltjes

"Het zou leuk zijn als u uw eigen theelabeltjes met interessante vragen meeneemt of als u eigen vragen bedenkt." Deze middag is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13:30 uur en het café zal rond 15:30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-641344.

Deze vragen helpen bij het voeren van relevante, verrassende gesprekken:

Wat was het eerste waar je vanochtend aan dacht?
Wat zou je op een dag willen doen wat je nog nooit gedaan hebt?
Heb je vandaag een complimentje gekregen?
Welke dag uit je leven zou je opnieuw willen beleven?

Agenda

In het 2018 is het mantelzorgcafé weer gepland op donderdagmiddag, nl. 25 januari, 22 februari, 29 maart, 26 april, 31 mei, 27 september, 25 oktober en 29 november.

Stichting ZIJN

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee.
Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij bijeenkomsten. Wij hopen u te ontmoeten op deze activiteit, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger. U bent allen van harte welkom!