[video-update 24 juli] Middelharnis - En toen was het zover! Aan de Prinses Margrietstraat, waar voorheen 16 Zweedse woningen stonden; geschonken in 1953 na de Watersnoodramp door het Zweedse Rode Kruis, zijn 4 Zweedse woningen compleet gerenoveerd. Daarnaast zijn 9 gezinswoningen, 1 mindervalide woning en 11 seniorenwoningen verrezen, in totaal 25 woningen. De officiële ingebruikname van deze woningen in de Prinses Margrietstraat was op woensdag 5 juli 2017. De ingebruikname van het complex 'Zweedse woningen', werd gedaan door de heer T. van Rossum, de ééngezinswoningen door de heer D. Markwat en de seniorenwoningen door de heer W. van Dis. Lees hieronder verder.

Onlangs is de laatste fase van de Prinses Margrietstraat opgeleverd en hebben de bewoners inmiddels naar volle tevredenheid hun nieuwe seniorenwoning betrokken. Het ontwerp is van Weeda Architecten uit Rotterdam en de aannemers zijn P. van den Boogert, Kroon en de Koning en Bouwonderneming Stout B.V.

De heer S. van Nieuwaal, directeur-bestuurder Woongoed GO: "Wij zijn bijzonder trots op het resultaat! Ook de kleuren van de woningen verwijzen naar de Scandinavische architectuur. Opnieuw een echte blikvanger voor Middelharnis, waar de herinnering aan het verleden levend wordt gehouden."