Middelharnis - Stichting Woord en Daad Winkels heeft een nieuwtje en doet een oproep: "Voor de nieuw op te richten Kringloopwinkel van Woord & Daad (in Middelharnis) zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wellicht is Woord en Daad Gorinchem bij u bekend. Dit is een stichting die zich al jaren inzet voor de armoedebestrijding van onze medemens vanuit een bijbels perspectief. Woord en Daad is landelijk een aantal kringloopwinkels aan het opzetten waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan dit goede doel. Vele vrijwilligers zetten de schouders eronder en wij zijn dan ook verheugd u te kunnen meedelen dat wij ook in Middelharnis een winkel gaan opstarten. Een enthousiast team heeft de opstart gemaakt, maar uiteraard zijn er voor het exploiteren van de winkel veel vrijwilligers nodig." Lees hieronder verder en help mee!

Stichting Woord en Daad Winkels: "Wilt u zich inzetten voor de medemens en vindt u het leuk om mee te helpen met alle voorkomende werkzaamheden in de winkel/ sorteren van goederen/ bezorgen e.d. zijn wij op zoek naar u!"

Informatie-avond Middelharnis

Voor meer informatie wordt u van harte uitgenodigd op de informatie-avond , die gehouden wordt op DV maandag 8 mei 2017, om 19:30 uur, in de zaal van de Chr. Gereformeerde kerk aan Hofland 41 te Middelharnis. "Wij zetten onze plannen uitéén en tevens laten wij middels filmpjes zien waar de opbrengst van de winkel aan wordt besteed. Ook u kunt met al uw vragen terecht bij ons. Neem gerust uw vriend(in), buurman of -vrouw mee. Graag zelfs! Wij hopen u de 8e te ontmoeten!"

Het Contactadres is Lia Wilstra: telefoonnummer (0187-)484806 / e-mail: ccwilstra@gmail.com.