Goeree-Overflakkee - "Hij is mooi, overzichtelijk en vooral: uitnodigend!" Iedere ouder mag zich welkom heten bij Moedige Moeders Goeree-Overflakkee. Vanaf eind oktober 2017 is de vernieuwde website actief. "Zo kunnen we nóg meer moeders in de omgeving een steuntje in de rug geven." De Moedige Moeders Goeree-Overflakkee zijn allen ervaringsdeskundigen: "..in onze gezinnen is een kind (ex)verslaafd of gebruikt(e) heel veel alcohol en/of drugs. De initiatiefgroep is ontstaan in 2007 in navolging van de Moedige Moeders Volendam."Lees hieronder verder.

Moedige Moeders, Wie zijn wij

Moedige Moeders: "Maandelijks komen we bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, maar vooral ook om actief vorm te geven aan het terugdringen van drugs- en alcoholgebruik onder de jeugd op ons mooie eiland. Dit doen we als aanvulling op de reguliere hulpverlening, maar we zoeken daarin de samenwerking met andere initiatieven. Via de telefonische hulplijn en bezoeken aan huis bieden we eilandbreed een luisterend oor en praktische hulp.
Daarnaast organiseren we workshops en thema-avonden en verzorgen we presentaties voor scholen verenigingen en kerken. Meer weten? Neem contact met ons op én neem een kijkje op de vernieuwde website!"

Kijk snel: www.moedigemoedersgo.nl